Maxivisionin – Koko Kodin TV

Maxivision on Koko Kodin TV-palvelu, joka sisältyy Iisiverkon kuituliittymään. Maxivisionin avulla nautit lempisarjoistasi, uusimmista elokuvista ja parhaasta huippu-urheilusta kotonasi, mökilläsi tai missä tahansa sinulla onkaan nettiyhteys.

Iisiverkon asiakkaana kuituverkkoosi sisältyy automaattisesti kaksi Maxivision Peruspalvelu -kanavapakettia (arvo 12€/kk). Peruspalvelu tuo televisioosi kaikki Suomen ilmaiskanavat sekä bonuskanavina suositut Discovery ja Eurosport 1 kanavat. Kaiken kaikkiaan saat 20 kanavaa, joista 16 näkyy HD-laadulla.

Peruspalvelu -kanavapaketti:

18 HD-kanavan lisäksi Peruspalveluun sisältyvät automaattisesti Yle TV1 alueuutiskanavat: YLE1 Lappi,  YLE1 Pohjois-Suomi, YLE1 Pohjanmaa, YLE1 Keski-Suomi, YLE1 Itä-Suomi, YLE1 Kanta- ja Päijät-Häme, YLE1 Kaakkois-Suomi,  YLE1 Lounais-Suomi ja YLE1 Pirkanmaa. Asiakasetuna lisäksi kaksi HD-laatuista Bonus -kanavaa: Eurosport 1 ja Discovery Channel.

Kaikille Maxivision boksin tilaajille kuuluu myös Maxivision mobiilisovellus. Sovelluksen avulla voit katsoa kätevästi suoria lähetyksiä* sekä tallenteita missä ikinä oletkin.

Mobiilisovelluksen voit ladata älypuhelimeesi tai tabletillesi maksutta Google Play Storesta tai App Storesta.

*Mobiilissa suoria lähetyksiä voi katsoa Yle 1, Yle 2, Yle Teema & Fem ja FOX kanavilta sekä C Moren ja Viasatin urheilukanavilta, kun kanavapaketti on tilattu boksille.

Maxivisionin saat käyttöösi hankkimalla Maxivision boxin. Tilaa boksiosoitteesta:

https://maxivision.fi/kuituverkot/cinia/

HUOM! OPERAATTORIASIAKKAAT! Iisiverkon tuotehinnastoja ei sovelleta operaattoriasiakkaiden hinnoitteluun. Jos olet operaattoriasiakas ja olet kiinnostunut Iisiverkon palveluista, ota yhteys asiakaspalveluumme