Maxivision tallennuspalveluun muutoksia 1.12.2021

1.12.2021 alkaen Tallennuspalvelun säilytysaika ja tuntimäärä muuttuvat kaikille asiakkaillemme samaksi

 

Hyvä asiakas,

Tallennuspalvelun tallenteiden säilytysaika ja tallennustila muuttuvat 1.12.2021, niin että tallenteiden säilytysaika on kaikille asiakkaillemme 6 kuukautta ja tallennustila 5000 tuntia. Syy muutokseen on tarve yhtenäistää tallennuspalvelu yhdeksi ja samaksi tuotteeksi, sekä mahdollistaa parempi palvelulupaus.

Eri digiboksimalleilla on havaittu teknisiä rajoitteita suurien tallennemäärien kanssa yli 5000 tuntia tallentavien asiakkaiden digiboksin käyttöliittymässä ja toiminnassa. Tällöinkin Palvelukeskuksessa tallenteet näkyvät normaalisti, ja sitä kautta on mahdollista hallinnoida ja poistaa tallenteita, mikäli omassa digiboksimallissa aiheutuu ongelmia suuresta tallennemäärästä johtuen. Olemme selvittäneet laitevalmistajan kanssa mahdollisuutta korjata ongelmaa, mutta valitettavasti tähän ei löydy ratkaisua johtuen eri digiboksimallien teknisistä ominaisuuksista.

Tallenteiden säilytysaika ja tallennustila muuttuvat automaattisesti kaikille asiakkaille 1.12.2021 alkaen, eikä se vaadi erillisiä toimenpiteitä. Mikäli tallenteita on yli 5000 tuntia ja/tai säilytysaika on ollut vanhoissa tallennuspalveluissa pidempi kuin 6 kk, tallenteet poistuvat tallennustilasta aikajärjestyksessä tehdyn tallennuspäivän mukaisesti. Tallennustila pienenee 10000 tunnista 5000 tuntiin.

Tallennuspalvelu on jatkossakin ostettavissa Palvelukeskuksesta joko kuukaudeksi kerrallaan tai 12 kk tilauksena.

Tallennuspalvelun tuotesisältö 1.12.2021 alkaen:

  • Tallenteiden säilytysaika 6 kk
  • Tallennustila 5000 tuntia
  • Tallennemääräraja digiboksilla 2000-5000 tallennetta riippuen digiboksi-mallista.
  •  Hinta 6€/kk

Ystävällisin terveisin

Maxivision -tiimi

Käytämme evästeitä verkkosivuillamme parantaaksemme käyttäjäkokemusta. Lue lisää tietosuojaselosteestamme.