Maxivision Boxi nyt hintaan 125€

Toiveenne on kuultu: Maxivision Boksi on tilattavissa tarjoushintaan 125€! Tarjous on voimassa 30.4.2019 asti.

Ota kaikki hyöty irti kuituliittymästäsi. Sinun tarvitsee tilata vain boksi ja pääset hyödyntämään sinulle kuuluvaa Maxivision Peruspalvelua, joita sinulla on peräti kahdelle televisiolle (arvo yht. 12€/kk)!

Hankitpa sitten ensimmäisen tai toisen boksisi, niin Maxivisionin avulla television katselu ja lisäsisällöistä nauttiminen on helpompaa kuin koskaan. Lue lisää osoitteessa: www.maxivision.fi/netplaza

PS. Katso myös tarjoukset C More Total ja C More Sport -kanavapaketeista! Kun teet vuoden määräaikaisen tilauksen, saat kaupan päälle käyttöoikeuden C More Suoratoistopalveluun.

*Kuituliittymän hintaan sisältyvät Maxivision boksin Peruspalvelut (2kpl) ovat käytettävissä omassa kuituliittymässäsi. Jos haluat käyttää Maxivision boksia kodin ja Iisiverkon ulkopuolella, voit tilata boksiin kaikkialla Suomessa toimivan normaalihintaisen Peruspalvelun (6€/kk) Maxivision Palvelukeskuksesta.

Peruspalvelun kanavat: YLE 1 HD, YLE 2 HD, MTV3 HD, Nelonen HD, YLE Teema & Fem HD, SUB HD, LIV HD, TV5 HD, Kutonen HD, JIM, Fox HD, Frii HD, AVA HD, Hero HD, TLC, NatGeo HD, IskelmäTV Harju & Pöntinen, AlfaTV HD
Ilmainen Bonus kanavapaketti: Eurosport HD, Discovery Channel

Käytämme evästeitä verkkosivuillamme parantaaksemme käyttäjäkokemusta. Lue lisää tietosuojaselosteestamme.