Liittymä

Iisiverkon luotettava ja nopea kuituliittymä moninkertaistaa mahdollisuuksia ja palvelutarjontaa. Iisiverkon liittymän kautta hoidat sujuvasti kaikki nettipalvelut nyt ja tulevaisuudessa. Liittymä mahdollistaa nykyaikaiset IPTV:n  ja  nettipelit. Valokuituliittymän avulla hoidat sujuvasti monet hyötypalvelut netissä kotoa käsin – tulevaisuudessa entistäkin monipuolisemmin. Ennen kuin ryhdyt tilaamaan liittymää sinun tulee tehdä saatavuuskysely tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Valokuituliittymä Kotiin

alk. 1800€.
Käyttövalmis liittymä 300 m:n etäisyydellä liityntäpisteestä.
49,90 kk
  • Liittymätilaukseen sisältyy:
  • Internetyhteys 100/100 Mbit/s
  • 24kk:n määräaikainen sopimus.
  • Hinnat sis. arvonlisäveron 24 %.
Lue lisää Kodin Iisiverkko -palvelukuvauksesta

Kodin Iisiverkko -palvelukuvaus

1. Toimituksen sisältö

Kodin Iisiverkon toimitus sisältää symmetrisen 100/100Mbit:n valokuituliittymän internetyhteyden ja IPTV-palvelun. Liittymä toimitetaan osoittamaasi sijaintiin kiinteistössäsi käyttövalmiiksi asennettuna.
Kuituliittymä ei ole pelkästään huippunopeita nettiyhteyksiä varten, vaan sen kautta erilaisten palvelujen hyödyntäminen tulee mahdolliseksi. Kuidun kautta voit katsoa televisio-ohjelmia, hankkia televisio-ohjelmien automaattisen tallennuspalvelun sekä vuokrata elokuvat kotisohvalta. Sinun on mahdollista saada kuituliittymääsi juuri ne palvelut, joita perheesi tarvitsee.

2. Valokuituliittymän hinnoittelu

Valokuituliittymän hinta kotitalouksille on 1800 euroa (sis. alv. 24 %) sisältäen enintään 300 metrin liityntäyhteyden runkoverkosta (ylimenevät metrit 15
€/metri). Asiakas voi vaikuttaa liittymän kaivuu kustannuksiin järjestämällä kaivuun itse.
Jos etäisyys runkoverkosta kiinteistöön on enemmän kuin 300 metriä, Iin Energia ilmoittaa liittymän kokonaishinnan tilausvahvistuksen yhteydessä. Lue lisää kohdasta 3 ”Tilausvahvistus”.
Käyttövalmis liittymä sisältää toimintakuntoon asennetun liittymän päätelaiteasennuksineen. Hinta ei sisällä päätelaitetta eikä mahdollisia sisäverkkotöitä.
Iin Energia jälleenmyy liittymään soveltuvia päätelaitteita myöhemmin esitettävän hinnaston mukaan. Asiakas voi myös hankkia minkä tahansa liittymään soveltuvan päätelaitteen mistä tahansa alan liikkeestä. Päätelaite tulee olla hankittuna ennen kuituyhteyden sisään tuontia.

3. Tilausvahvistus

Sähköpostiisi saamasi kopio tilauksesta toimii samalla tilausvahvistuksena. Iin Energia selvittää liittymän toteutettavuuden. Mikäli liittymän hinta muuttuu toteutettavuus selvityksessä, ilmoitetaan siitä tilaajalle ja tilaajalla on hinnan muutoksen tiedoksi saannista 14 vrk muutos tai peruutus oikeus.

4. Yleiskuvaus

Tehtyäsi liittymäsopimuksen Iin Energia hakee kiinteistöllesi tarvittavat
kaivuluvat tieviranomaisilta, tiehoitokunnilta tai maanomistajilta.
Ennen urakointia Iin Energian edustaja käy suunnittelemassa kaivureitin ja liittymän viennin sisälle yhdessä kiinteistön omistajan tai omistajan valtuuttaman edustajan kanssa. Kiinteistösuunnittelussa kiinteistön omistajalla on velvollisuus selvittää muut maanalaiset kaapelit, kuten esimerkiksi vesi- ja sähköjohdot, maalämpö tms., ja ilmoittaa niistä Iin Energian suunnittelijalle.

5. Käyttösäännöt

Kulloinkin voimassa oleva hinnasto, palvelukuvaus, yleiset sopimusehdot ja Iin Energian Iisiverkon liittymä sopimusehdot ovat nähtävillä Iin Energian Iisiverkkon Internet-sivuilla.

6. Käyttöönoton edellytykset ja käyttö

Liittymän käyttöönotto tapahtuu heti kun liittymä on rakennettu valmiiksi ja toimivuus testattu. Yhtä hinnaston mukaista liittymismaksua kohti Iin Energia toimittaa kiinteistön yhteen pisteeseen valokuituliittymä valmiuden, jonka ylläpidosta se vastaa. Asiakkailta laskutetaan suoraan hinnaston mukaan käyttöön otettujen liittymien mukaiset kuukausimaksut sekä liittymän kytkentä- ja sulkemismaksut.

7. Sopimuksen voimassaoloaika

Liittymätilauksen sopimuskausi on 24 kk sen jälkeen, kun liittymä on käyttöönotettu.

8. Laskutus

Asiakkaalta laskutetaan hinnaston/sopimuksen mukainen liittymismaksu.Liittymän kuukausimaksut laskutetaan asiakkaalta kuukausittain. Laskuihin lisätään kulloinkin voimassa oleva laskutuslisä.

9. Muut ehdot

Muissa asioissa, joita ei mainita tässä palvelukuvauksessa, sovelletaan
kulloinkin voimassa olevia Iin Energian Iisiverkon palveluiden yleisiä sopimusehtoja ja Iin Energian Iisiverkon liittymäsopimusehtoja. Tutustu kyseisiin ehtoihin huolella ennen ennakkotilauksen tekemistä. Tämä palvelukuvaus ovat voimassa 25.9.2019 alkaen toistaiseksi.
Lisätietoja Iin Energian asiakaspalvelusta.

Iisiverkon tarjoamat aktiivilaitteet

Iisiverkko-päätelaite 3105 WLAN

(Iisiverkko suosittelee)

4 portin kytkin
LAN: 4x 10/100/1000Mbps (RJ-45)
WAN:Combo WAN
Port: 1 x 100/1000Mbps (SFP) tai
10/100/1000Mbps (RJ-45)
802.11ac WiFi

Sisältää palomuurin ja NATin.

 

169 €

Iisiverkko-kuitumuunnin 3106

(Ei WiFi-ominaisuutta)

4 portin kytkin
LAN: 4x 10/100/1000Mbps (RJ-45)
WAN:Combo WAN
Port: 1 x 100/1000Mbps (SFP) tai
10/100/1000Mbps (RJ-45)

Toimii kuitumuuntimena: laitteessa ei ole palomuuria tai reititintä. HUOM! Turvallisuussyistä tulisi hankkia erikseen palomuurin tai NATin sisältävä laite kuitumuuntimen yhteyteen.

 

132 €