Maxivisionilta tiedote koskien tallennuspalvelua

Arvoisa seutuverkko asiakkaamme,

Maxivision IPTV-palvelussa on ollut jonkin aikaa järjestelmävirheen johdosta virheellisesti aktivoituna “Aloita Alusta” -ominaisuus osana seutuverkkojen asiakkaille sisältyvää Maxivision Peruspalvelua.

Kyseinen Aloita Alusta -ominaisuus on verkkotallennuslakiin perustuva Tallenne-toiminnallisuus, josta operaattorit maksavat eteenpäin tekijänoikeuskorvauksia. Täten sen tulisi toimia ainoastaan osana erikseen myytävää Maxivision Tallennuspalvelua.

Tallennuspalvelun voi ostaa ja aktivoida käyttöön Maxivision Palvelukeskuksesta hintaan 6 €/kk tai 12 kk tilauksena 11 kk:n hinnalla 66€/vuosi. Tallennuspalvelu tarjoaa Aloita Alusta -ominaisuuden lisäksi myös 10 000 tuntia tallennustilaa suosikkiohjelmillesi 6 kk:n ajaksi, joten käy siis aktivoimassa palvelu käyttöön ja voit jatkaa Aloita Alusta -ominaisuuden käyttöä normaalisti. Tallennuspalvelulla nautit myös muuten helposta TV -ohjelmien käytöstä missä ja milloin tahansa, sillä kaikki tekemäsi tallenteet näkyvät kaikilla asiakastilisi laitteilla sekä Suomessa että EU:n alueella esimerkiksi lyhytaikaisilla lomamatkoillasi.

Pahoittelemme tätä meidän puoleltamme tapahtunutta palveluvirhettä. Aloita Alusta ominaisuus poistetaan ilmaisesta käytöstä keskiviikkona 23.1.2019 klo. 12.00.

 

MAXIVISION