Pohjois-Pohjanmaan liitto valitsi Iin Energian toteuttamaan Jakkukylän valokuituverkon

Pohjois-Pohjanmaan liitto julisti haettavaksi 6.2.2018 lain 1186/2009 mukaisen laajakaistarakentamisen tuen haja-asutusalueille Iin Jakkukylän hankealueelle.

Hakemukset pyydettiin 9.3. klo 12.00 mennessä.

Tuen kohteena on nopeiden laajakaistapalveluiden tarjontaan soveltuvan viestintäverkon suunnitteleminen ja rakentaminen hankealueelle loppukäyttäjille saakka sekä edistyksellisten viestintäpalveluiden tarjonta viestintäverkkoon liittyville loppukäyttäjille. Tuki koskee sellaisia alueita, jotka nykyisin jäävät nopeiden laajakaistayhteyksien markkinaehtoisen tarjonnan ulkopuolelle ja joille tarjonnan ei voida olettaa leviävän markkinaehtoisesti.

Maakuntahallitus valitsi Jakkukylän laajakaistaverkon toteuttajaksi Iin Energia Oy:n

Lisätietoa: http://ppohjanmaa.tjhosting.com/cgi/DREQUEST.PHP?page=meetingitem&id=2018496-17

 

IISIVERKON VALOKUITULIITTYMIEN ENNAKKOMYYNTI JAKKUKYLÄÄN ALOITETAAN 4.4.

Iisiverkon valokuituliittymien ennakkomyynti Jakkukylän alueelle aloitetaan virallisesti keskiviikkona 4.4. Liittymätilauksen voi tehdä kätevimmin oheista linkkiä seuraamalla: https://iisiverkko.fi/tilaa/ tai vaihtoehtoisesti liittymätilauksen voi käydä tekemässä myös paikanpäällä Iin Energian toimistolla osoitteessa:

paloasemantie 13

91100 Ii

 

Lisätietoa Iin Energian asiakaspalvelusta:

08 8180 220

asiakaspalvelu@iinenergia.fi