Huoltokatko Maxivision IPTV palveluissa 28-29.3 välisenä yönä

IPTV -palveluita tuottava yhteistyökumppanimme Maxivision on lähettänyt asiakkailleen oheisen tiedotteen.

Huoltokatko vaikuttaa ainoastaan IPTV palveluiden käyttöön, muihin Iisiverkon palveluihin kyseisellä huoltokatkolla ei ole vaikutusta.

 

 

Huoltokatko ke 28.3. – to 29.3. yöllä

Hyvät asiakkaat,

Suoritamme ensi viikolla päivityksiä Maxivision jakelutekniikkaan, palvelimiin sekä verkkoteknologioihin ja päivityksiä varten pidämme keskiviikon ja torstain välisenä yönä huoltokatkon. Huoltokatkon ajankohta on klo. 00.00 – 06.00. Huoltokatkon aikana palvelut saattavat olla poissa käytöstä määräämättömän ajan ja vaikutus kohdistuu kaikkiin suoriin tv- kanaviin sekä tallenteisiin. Myös Maxivision palvelukeskus on ajoittain poissa käytöstä. Pyrimme huoltokatkolla parantamaan palveluiden luotettavuutta sekä kasvattamaan jakelukapasiteettia. Kiitämme ymmärryksestä.

Terveisin,
Maxivision