Maxivision IPTV- palvelussa on ollut ongelmia 12-13.3.2018

Maxivisionin tiedote häiriöstä:

Hyvät asiakkaat,

Maxivision IPTV- palveluissa esiintyi ongelmia seutuverkoissa 12-13.3 välisenä aikana. Vika sai alkunsa Maxivisionin lähetys- ja verkkolaitteistojen päivityksessä, kun asennettiin uusia verkkokytkimiä. Vika saatiin paikallistettua viime yönä n. klo. 3.30 ja viallinen laite poistettiin linjoilta. Samalla rikkoontui myös yksi tallenninpalvelin, joka on edelleen korjauksen alla. Tallennuspalvelimella olevat tallenteet eivät toistaiseksi toimi. Pyrimme palauttamaan palvelimen toimintaan mahdollisimman pikaisesti eikä asiakkaiden tallenteita ole poistunut varmistuksien johdosta.

Pahoittelemme esiintyneitä ongelmia. Pyrimme jatkuvasti siihen, että palvelut toimivat mahdollisimman luotettavasti. Palveluiden luotettavuuden kehittämiseksi ja laitteiston uusimiseksi huoltokatkoja järjestetään tarpeen mukaan. Huolehdimme siitä, että huoltotöistä on mahdollisimman vähän haittaa asiakkaille. Jatkossa lupaamme tiedottaa huoltokatkoista paremmin etukäteen.

Espoo 14.3.2018
Tommi Blom

Toimitusjohtaja