Iisiverkon urakoitsijoina jatkavat samat toimijat

Iisiverkko on tehnyt päätöksen käyttää sopimuksissaan olevat optiot vuoden 2018 rakentamisalueelle.

Maaurakoitsijana jatkaa Relacom Finland Oy ja teleurakoisijana jatkaa Voimatel Oy.

Olemme olleet erittäin tyytyväisiä saadessamme Iisiverkon rakentajaksi ammattitaitoiset ja motivoituneet urakoitsijat. Uskomme yhteistyömme jatkuvan myös ensi vuonna yhtä hyvissä merkeissä. Kokeneet valokuituverkon rakentajat ovat tuoneet kaivattua osaamista tietoliikenneverkon rakentamiseen.

Työt ovat edenneet töiden käynnistymisen jälkeen rivakasti, liittymiäkin on saatu liitettyä verkkoon määrällisesti lähes alkuperäisen tavoitteen mukainen kappalemäärä. Positiivisesti kehittyneestä tilaajamäärästä johtuen kaikkia vuodelle 2017 suunniteltuja liittymiä ei kuitenkaan ole saatu rakennetuksi.

Maanrakentaminen on siirtymässä talvitauolle

Suurin osa maanrakennusurakoitsijoista on siirtänyt koneensa talviteloille ja jatkaa töitä roudan sulaessa keväällä 2018.Tikkasenharjun ja  Illinsaaren alueilla jatketaan töitä vielä toistaiseksi. Edellä mainitut alueet pyritään rakentamaan maanrakennuksen osalta valmiiksi vielä ennen maiden jäätymistä.

Maanrakennuksen edistymistä voit seurata iisiverkon etusivulla olevasta kartasta  https://iisiverkko.fi/

Teletöiden osalta työt jatkuvat läpi talven

Teletyöt ja tilaajaliittymien käyttöönotot jatkuvat läpi talven. Tilaajaliittymien käyttöönottoja tehdään teletöiden valmistumisen mukaisesti.

Tilaajaliittymien käyttöönottoja tekevät asentajat sopivat sopivan asennusajan yhdessä asiakkaan kanssa. Teleurakoitsija lähettää asiakkaillemme sähköpostia osoitteesta: tuomo.korkala@nordicteleservice.fi Sähköposti sisältää linkin kalenteriin, josta voit varata ajan oman liittymäsi asennukseen. Huomioithan, että tämän viestin saavat vain ne asiakkaat, joiden liittymien käyttöönotto on mahdollista.