Iisiverkon tilausvahvistukset lähetetty

Iin Energia on lähettänyt joulukuussa 2016 Iisiverkko-ennakkotilausten tilausvahvistukset suurimmalla osalle Iisiverkon ennakkotilaajista. Ensisijaisesti tilausvahvistus on lähetetty tilaajan antamaan sähköpostiosoitteeseen. Jos tilaaja ei ole antanut sähköpostiosoitetta ennakkotilauksessaan, tilausvahvistus on lähetetty postitse.

Tilausvahvistukseen reagoiminen

Jos tilaajan Iisiverkko-ennakkotilauksessaan antamat tiedot eivät ole muuttuneet tai jos tilaaja ei halua muuttaa tilaustaan, tilausvahvistukseen ei tarvitse reagoida erikseen.

Jos tilaaja haluaa tehdä muutoksia Iisiverkko-ennakkotilaukseen tai muihin tietoihinsa, pyydämme häntä olemaan pikimmiten yhteydessä Iin Energiaan joko sähköpostitse iisitilaus@iinenergia.fi tai puhelimitse 08 8180 220. Aikaa muutosten tekemiseen on 14 vrk kirjeen saapumisesta.

Tilausvahvistuksen saaneiden tilaajien Iisiverkko-liittymähinta on ennakkotilauksen mukaisesti edullinen ennakkohinta.

Hinnaltaan vahvistamattomat liittymät

Valitettavasti tilausvahvistusta ei ole voitu lähettää sellaisille tilaajille, joiden liittymätilauksen hintaa ei ole mahdollista vielä vahvistaa ennakkohintaiseksi. Syinä voivat olla seuraavat:

  • tilatun liittymän sijoittuminen yli 300 metrin päähän Iisiverkosta tai
  • alueen vähäinen tilaajamäärä suhteessa kiinteistöjen määrään.

Iin Energiasta ollaan näihin tilaajiin erikseen yhteydessä alkuvuodesta 2017. Myös Iin Energian asiakaspalvelusta voi kysyä lisää asiasta.